Besplatan E-book – Tajne finih linija

JOŠ UVEK NISI SIGURAN DA LI ŽELIŠ DA SE PRIJAVIŠ? IMAM POKLON ZA TEBE!

Smatraš da možda nisi spreman da se prijaviš za kurs, možda još uvek nisi siguran da li ti ovo možeš. Od tebe samo tražim da preuzmeš potpuno besplatno jedan e-book koji smo specijalno pripremili za tebe.

Ovaj e-book predstavlja samo jedan mali deo stvari koje želimo da vam otkrijemo, koje želimo da naučite i da postanete najbolji u svom poslu.

Ovo dobijaš potpuno besplatno, sve što treba da uradiš jeste da upišeš svoje ime i e-mail adresu, klikom na dugme na email ti stiže naš e-book.

Nemoj da budeš lenj, pročitaj, nauči nešto novo i uskoro se vidimo na kursu!

Popunite sva obavezna polja i pokušajte ponovo.
Uspešno ste se prijavili, proverite svoj email i preuzmite e-book.

Koristimo Brevo kao našu marketinšku platformu. Podnošenjem ovog obrasca saglasni ste da će lični podaci koje ste dali biti prebačeni u Brevo na obradu u skladu sa Brevo's Privacy Policy.

UTISCI STUDENATA

ČESTA PITANJA

Kako mogu da se prijavim za obuku?

Klikom na dugme PRIJAVI SE, bićete redirektovani na stranicu za poručivanje kursa, potrebno je samo da pratite jednostavne korake za poručivanje. Ako imate bilo kakav problem prilikom ovog procesa možete nas kontaktirati na mejl adresu skolatetoviranja@gmail.com.

Način plaćanja?

Možete da izvršite uplatu kreditnom karticom, pouzećem ili putem pošte. Obuka se plaća u celosti. Moguće je plaćanje i putem kripta, za više informacija kontakt na mejl skolatetoviranja@gmail.com.

Paket opreme za tetoviranje?

Prilikom prijave za obuku dobijate kompletnu opremu za tetoviranje koja uključuje: Profesionalnu pen mašinicu, napajanje, papučicu, kepove za boje, 4x silikonsku kožu za vežbe, 2x transfer papir, 10 ketridža (mix igala), bandaž traku i nitrilne rukavice, kao i PEN KETRIDŽ.  Sve iz paketa opreme zadržavate po završetku kursa.

Kada počinje obuka?

Čim izvršite plaćanje na neki od navedenih načina, obuka postaje dostupna na našoj platformi. Ne postoje određeni datumi kad se kreće sa grupama, već individualno možete krenuti sa obukom kad god želite.

Za sva dodatna pitanja i nedoumice možete nam pisati na email  skolatetoviranja@gmail.com, a mi ćemo vam odgovoriti u što kraćem roku.